معلش كمان الصوص ده هاقوله بسرعه كده عشان برضه انا باستعمله فى اكتر من حاجه
مش عارفه اسميه ايه عشان انا اخترعته وحيث انى مستعجله فسميته صوص صبرني
الصوص بقى بسرعه نعمله برضه قبل البيتزا عشان هانستخدمه فى البيتزا
المقادير :
نص كوب مايونيز
توابل زي ما تحبي (يعنى لما تكوني هاتستخدميها مع اسماك حطي توابل سمك ولما تكوني مع لحمه حطي لحمه )
3 معالق عصير لمون
نص كوب كاتشب حار (او مش حار ) ولو عايزين نولعها ممكن نحط صويا صوص بدل الكاتشب
ولو ما لقتيش كاتشب ( حطي في الخلاط الآتي: معلقتين صلصة علب بس من الى لونها فاتح + واحده فلفل احمر حامي او حلو زي ما بتحبي +معلقة سكر صغيره + معلقتين خل كبار او عصيرلمون + معلقه كبيره زيت )وتخلطيهم مع بعض فى الخلاط
وبعد كده تحطي عليهم الحاجات الى فوق دي بقى المايونيز والتوابل واللمون واي حاجه معديه قدامك هاتمشي
ههههههههههههههههههههههه
وده الصوص كده جاهز للاستخدام
وممكن يتقدم الصوص ده على السفره بارد كده زي ما هو على طول وممكن يتحط فى حاجات زي الكريب او البيتزا او يتدهن بها الباتيه او الاكير الحاده حاجات كتير
احيانا انا بعد ما اخلصها لو هاقدمها كصوص بارد احب احطها فى طاجن فخار او بايركس فى الفرن عشر دقايق بس تدفى يادوب عشان لونها بيحمر اكتر وبتبقى بتلمع وشكلها تحفه
ومعلش مافيش لها صور عندي مش عارفه ليه سقطت سهوا لما اصورها هابقى انزلها صور ان شاء الله
بس يااااااااارب نوصل للبيتزا بقى
هاروح مشوار وارجع لو لسه في نفس هانأكلكم بيتزا ان شاء الله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق