الخميس، 5 فبراير 2009

صوص الشيكولاتة

طبعا صوص الشيكولاته ده مهم اوي اوي فى الحلويات الغربي
هانستعمله كتير

انا عن نفسي باعمله بطريقتين

الاول : وبيكون جامد وباستعمله مع البيتى فور او الاكلير وبيكون نص كيليوا شيكولاته عليه حوالي 200 جرام زبده حوالي كوبايه الا ربع زبده مش سمنه ونحطه فى حمام ميه سخنه ولما تسيح نقلبها كويس معلقه بس مش كتير اوي عشان ما تبوظش

وبتكون شكلها كده تقريبا




والتاني: وهو بيكون طري وعامل زي الكريمه شويه لكن لما بيتحط فى التلاجه بيجمد لكن مش بيبقى جامد اوي وده في رايي بيبقى احلى فى تغطية التورتات خصوصا لو الجو برد عشان بتكون الجامده دي صعبه فى التقطيع ولو اتحطت فى التلاجه بتبقى مش حلوه مع الكيك والكريمه وكده

ومقاديرها بتكون نص كيلو شيكولاته و200 جرام زبده برضه وعليها كمان حوالي نصف كوب حليب وبنحطها فى حمام ميه سخنه زي كده

ولما تسيح نخفقها كويس بالمضرب هنلاقيها لفت وبقت زي الكريمه كده شويه وكده تبقى جاهزه خلاص للشغل وطبعا ممكن نعمل بالظبط كده مع الشيكولاته البيضا زي كده



وطبعا احنا عملانها النهارده بالذات عشان نعمل مع بعض اكلير بالشيكولاته عشان الجماهير طالباه

هناك تعليقان (2):

أحــوال الهـوي يقول...

يانهار شوكولاته

تسلم ايديك و لو انا باشتريها جاهزة
فوق التورته
لكن اوعدك اجربها ... في الاكل

تحياتي

صبرني يارب يقول...

احوال الهوى

ههههههههههههههههههههههههههه

والله هي احاينا جاهزه تبقى ارحم

الله يكرمك ونورت